Home » contact » CRAFT LESSEN

ARTS & CRAFTS LESSEN 

Voor mij geen onderscheid tussen Arts en Crafts.

Wil je leren breien of haken. Stempels maken of een moodboards uitwerken. Alles weten over papier of hoe de naaimachine werkt. Ik leer je graag de ins en outs van de verschillende craft-technieken!Een oude marmer techniek op een schouw schilderen, een stof verven met de Japanse Shibori-methode of papier scheppen. Van stucken tot borduren en alles daar tussen in. Ik vind het allemaal even interessant. Staat jouw techniek er niet tussen, vraag gerust, wie weet behoort ook deze tot mijn verzameling en kan ik je verder helpen.

Kom uit je hoofd en laat je handen werken zonder leeghoofdig bezig te zijn. Verdiep je in een nieuwe techniek en leer de bijpassende gereedschap en materialen kennen. Krijg de basisvaardigheden onder de knie, en de handelingen in je vingers. Of het nu je nieuwe passie wordt of niet. De meeste mensen gaan na een les opgeladen en vol frisse ideeën naar huis. 

Wil je meer weten, je verdiepen in een techniek, en het echt in de vingers krijgen? dan is een uurtje les natuurlijk niet voldoende. Daarom  komen we binnenkort ook  met  verschillende gave craft cursussen.

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, je te concentreren en creatief te denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Knutselen is voor alle leeftijden, alle werkstukken die we met kinderen maken worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen altijd trots en met een af resultaat naar huis gaat.