Home » CRAFTS » crafts for kids

CRAFTS FOR KIDS

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, concentreren en creatief denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt.  Bij Handmade Heaven kun je een echt creatief kinderfeestje boeken van 6 tot 12 kinderen. Ik pas de ontwerpen aan aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen trots en met een af product naar huis gaat.

Ook zo'n knutselaar in huis met een niet te stuiten creativiteit?

Geef eens een echt creatief partijtje!

Afhankelijk van de leeftijd en de interesses van je kind maken we een bijpassend kunstwerk.  Elfen-vleugels voor een sprookjesprinses. Blaaspijpen voor een stoer mannetje, Fantasie rag doll's naaien voor een poppenkind. Hippe wandhangers weven voor je eigen kamer.  Kom maar op met je ideeėn, we maken er gewoon een feestje van! 

Een feestje met kinder-knutsel duurt (afhankelijk van de leeftijd), gemiddeld 2 uur. We beginnen natuurlijk met de cadeautjes. Wij zorgen voor limo en servies, jullie voor de taart of ander lekkers. En daarna geen we aan de lekker aan de slag. Na een uur tot anderhalf uur knutselen gaan alle kinderen naar huis met een cool zelfgemaakt werkstuk.

Je hebt al een creatief partijtje vanaf € 17,50 per persoon ex materiaal. 

ART CAMP bij ART ZUID

 ArtZuid organiseert tijdens de schoolvakanties 6 weken lang ARTZUID ART CAMP. Kunstkamp geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar Twirre ontwikkeld en leidt een aantal van deze kunst kampen.

 

Onder leiding van een educatie coördinator en een team van enthousiaste begeleiders gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden.  We maken wandelingen, doen spelletjes, gaan naar de kinderboerderij en bezoeken bedrijfscollecties op de Zuidas. De kinderen doen veel inspiratie en ideeën op om zelf kunst te maken. We gaan werken met diverse materialen en technieken. De kinderen leren over vormen, contouren, kleuren, volumes en oppervlakten. Kortom we gaan er een leuke week van maken.

Op vrijdag 16 uur is de tentoonstelling van de kunstwerken die de kinderen de hele week hebben gemaakt. Ouders, familie en vrienden zijn dan van harte welkom!

  Boek via www.artzuid.nl/artcamp