Home » CRAFTS » MACRAMÉ

MACRAMÉ

Macramé is mijn main craft. Deze stoere knoop techniek heeft mijn hart gestolen.

De puurheid van touw, en de eenvoud van de steken die samen keer op keer andere patronen vormen, zonder priegelig te worden. I love it all! Alle stukken worden door mij ontworpen en met de hand geknoopt.  

Zelf ben ik een mengelmoes van Indische en Friese genen en deze combinatie van het rustige oosten en nuchtere noorden zie je terug in de vormtaal van mijn ontwerpen die puur en eenvoudig is.

SHOP MACRAMÉ DESIGN, MATERIALEN EN LESSEN

Naast ready made macramé design kun je je in de shop materialen, verschillende DIY-kits en lessen vinden om zelf met deze stoere techniek aan de slag te gaan. 

MACRAMÉ SHOP

MACRAMÉ DESIGN

MACRAMÉ CUSTOM MADE

Liever een uniek macramé stuk dat helemaal aansluit op jouw wensen? Ook dat is mogelijk In overleg ontwerp en knoop ik macramé design op maat. Ik bespreek graag je wensen en maak vrijblijvend een ontwerpschets.

Samen met jullie kijk ik welk ontwerp en stijl mooi past op de plek die jullie voor ogen hebben. Kies uit een bestaande ontwerpen aangepast aan jullie wensen of laat een unieke gordijn, lamp, wandhangers, backdrop of ander decoratie stuk speciaal voor jullie ontwerpen en maken. Geïnteresseerd? neem contact op met Twirre:  info@handmade-heaven.nl 

MATERIALEN

LESSEN UIT EEN DOOSJE OF IN DE STUDIO