Home » DESIGN » Party Macrame verhuur

PARTY MACRAMÉ

Slingers in de bomen, een achtergrond voor de band of een complete backdrop 

Deze handgeknoopte decoraties geven sfeer aan je feest!

HANDMADE HEAVEN

PARTY MACRAMÉ RENTALS

zijn er voor ieder feest en budget.  Een spetterende entree, een sfeervolle wanddecoratie voor je buffet, of een waanzinnige backdrop voor je photo-shoot?  Wij verhuren handgeknoopte decoraties die jouw locatie nog mooier maken en prachtig staan op een tuin of strandfeest.  Alle Handmade Heaven Party Macramé rentals zijn door Twirre, handgeknoopt. Met aandacht voor de ontwerpen en liefde voor de techniek, van puur en gerecycled katoen uit Spanje.

Alle Party macramé onderdelen zijn echte eyecatchers. Ze zijn los van elkaar te gebruiken, of prachtig met elkaar te combineren. Hierdoor kun je de aankleding zo weelderig maken als je zelf wilt. Handmade Heaven Party Macramé is per onderdeel te huur, en afgewerkt met een brandvertragende laag. Alle Party Macramé onderdelen zijn hieronder beschreven.

Moeite met kiezen? ik help graag om een juiste keuze uit de verschillende onderdelen te maken. Afgestemd op de locatie, en het doel dat jullie voor ogen hebben. Zo ontstaat er een aankleden die helemaal past bij jullie wensen. Vertel mij jullie plannen dan maken we er samen een prachtig feest van.

Voor verhuur, overleg of een offerte op maat vul onderstaand formulier in of bel Twirre: 06 10964330

PARTY MACRAME:  TIJDLOOS

TIJDLOOS 1

SLINGER

HUURPRIJS     € 75,-

voor 3 dagen

MAAT   H 0.75 X B 4.00

De slingers zijn fantastische decoratie stukken.  Door hun 4.5 m lengte geven ze je feest meteen een spectaculaire maar ingetogen sfeer. Hang ze tussen de bomen, in de strandtent of boven de dansvloer Met aan de uiteinde een grote lus zijn deze slingers makkelijk op te hangen. En doordat ze geen stok of standaard nodig hebben zijn ze makkelijk te vervoeren.

TIJDLOOS 2 

HANGER  MET KWASTEN OP KOPER

HUURPRIJS  € 65,-

voor 3 dagen

MAAT   H 0.60 X B 1.50

Deze strakke hanger met kwasten staat mooi tegen de wand, boven de bar of als decoratie onder aan een tafel.

Combineer hem met een van de andere ontwerpen voor een strakke backdrop of mooie fotobooth.

TIJDLOOS 3 

2 ZIJPANELEN OP ALUMINIUM STANG

HUURPRIJS   € 85,-

voor 3 dagen

MAAT   H 2.20 X B 2.00

Twee  strakke losse panelen,  met geometrisch patroon en kwasten. Voor een moderne ingetogen sfeer.  Deze panelen staan prachtig bij een wat kleinere ingang , als achtergrond voor de ceremonie, of met een bankje als fotobooth. (op de foto samen met de TIJDLOOS 2 )

Met onze kleinere standaard zijn deze panelen ook los in de ruimte te plaatsen.

PARTY MACRAMÉ BOHO

BOHO 1 

WANDHANGER  OP BAMBOE STOK

HUURPRIJS  € 65,-

voor 3 dagen

MAAT   H 1.20 X B 0.90

Deze  bohemien hanger is een echte  blikvanger. Opgebouwd uit meerdere lagen, met veel reliëf. De hanger staat mooi tegen de wand, maar is ook goed  los in de ruimte te hangen. 

Plaats hem boven een bank een buffet of tafel. Of combineer hem met de andere BOHO ontwerpen voor een mooie volle backdrop.

 

BOHO 2  

2 DRIE PUNTEN OP BAMBOE STOKKEN

HUURPRIJS     € 75,-

voor 3 dagen

MAAT   H 1.35 x B 1.20 PER DEEL 

Dit stuk bestaat uit twee losse aflopende delen met ieder 3 punten.  Samen hebben ze een breedte van 2.70 m. Je kunt ze tegen elkaar aan plaatsen, maar ook wijder uit elkaar hangen.

deze macramé stukken staan prachtig aan twee zijden van een entreehal, tegen een achterwand, of gebruik ze als roomdevider.

Gecombineerd met de andere BOHO ontwerpen zorgen ze voor een spetterende  backdrop.

BOHO 3

MEERLAAGS CURTAIN OP BAMBOE 

HUURPRIJS € 100,-

voor 3 dagen

MAAT   B 2.70 x H 2.20

Deze Curtains zijn op zich al een echte erecatcher!  Ze bestaan uit twee opengewerkte lange delen en twee smalle dichte zijdelen met daarover een losse kortere draperie. De delen zijn ieder 80 cm breed en kunnen  op verschillende manieren worden gestyled. 

Als entree-poort naar de feestzaal, omlijsting voor de muziek, of gebruik ze samen met een standaard en andere PartyMacramé delen als vrijstaande backdrop voor je ceremonie of  fotoshoot.

Stuur ons een bericht dan ontvang je van ons een offerte op maat.