Home » LESSEN

TECHNIEK LESSEN VOOR BEGINNERS, GEVORDERDEN EN DESIGNERS

Alle workshops boek je tijdens de pandemie voor het zelfde geld privé!  (ex materiaal) .                                                                        

 Als de maatregelen het toelaten kun je samen boeken met 2 of 3 personen die je goed kent.  (Dan is de prijs incl. materiaal)

Kom uit je hoofd en laat je handen werken zonder leeghoofdig bezig te zijn.

Verdiep je in een nieuwe techniek en leer de bijpassende gereedschap en materialen kennen. Krijg de basisvaardigheden onder de knie, en de handelingen in je vingers. Denk na over kleuren en ontwerpen en ga aan de slag !Of het je nieuwe passie wordt of niet. De meeste mensen gaan na een les opgeladen en vol frisse ideeën naar huis. 

Ik ben gespecialiseerd in macramé en weven en geef lessen op verschillende niveaus. Naast weven en macramé kun je ook andere craft technieken leren.

Van stempel-technieken tot handlettering, van kralen werk tot oude schildertechnieken. Of je nu wilt leren breien, borduren of meer wilt weten over vilten of papier bewerken. Mail je vraag, en wie weet kan ik je helpen in een persoonlijke les.

CREATIEVE MINI RETREAT: KNOPEN WIKKELEN EN VLECHTEN

Ontdek de kunst van het knopen, design, experiment, create! Je leert op deze dag de knopen, steken, takelingen, lussen en vlechten om jouw eigen kunstwerk te maken. Deze mini retreat méér dan enkel een workshop. Het is een complete dag voor jezelf op de sfeervolle Buitenplaats De Hoorneboeg, omringd door bos en hei. Alles is op je eigen tempo en je maakt zo veel of zo weinig als je wilt. 

LESSEN VOOR KIDS

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, je te concentreren en creatief te denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Knutselen is voor alle leeftijden, alle werkstukken die ik met kinderen maak worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen altijd trots en met een af product naar huis gaat.

KNUTSELFEESTEN   Voor events, in de studio of bij je thuis.

ARTCAMP                  In de vakantie's een week lang kunst met kids maken bij ART ZUID.