Home » LESSEN

CRAFT LESSEN VOOR IEDEREEN

Alle workshops boek je tijdens de pandemie voor het zelfde geld privé!  (ex materiaal) .                                                                        

 Als de maatregelen het toelaten kun je samen boeken met 2 of 3 personen die je goed kent.  (Dan is de prijs incl. materiaal)

TECHNIEK LESSEN VOOR BEGINNERS, GEVORDERDEN EN DESIGNERS

Kom uit je hoofd en laat je handen werken zonder leeghoofdig bezig te zijn.

Verdiep je in een nieuwe techniek en leer de bijpassende gereedschap en materialen kennen. Krijg de basisvaardigheden onder de knie, en de handelingen in je vingers. Denk na over kleuren en ontwerpen en ga aan de slag! 

Ik heb me gespecialiseerd in macramé en weven en geef in deze technieken les op verschillende niveaus. Van een uurtje 1 op 1, tot 5 daagse weefreizen. Naast weven en macramé heb ik de meest uiteenlopende technieken bestudeerd en geef ik lessen aan designers en andere creatievelingen.Van stempeltechnieken tot handlettering, van kralen werk tot oude schildertechnieken en borduren. Of je nu wilt leren breien of meer wilt weten over vilten of papier bewerken. Mail je vraag, en wie weet kan ik je helpen in een persoonlijke les.

Of het je nieuwe passie wordt of niet. De meeste mensen gaan na zo’n les opgeladen en vol frisse ideeën naar huis. Zin om je ook eens een paar uur onder te dompelen in een techniek? Twirre geeft workshops en verdiepende lessen in Macramé, Weven of één  van de vele andere craft techniek. kom maar op met je vragen! 

LESSEN VOOR KIDS

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, je te concentreren en creatief te denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Knutselen is voor alle leeftijden, alle werkstukken die ik met kinderen maak worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen altijd trots en met een af product naar huis gaat.

KNUTSELFEESTEN   Voor events, in de studio of bij je thuis.

ARTCAMP                  In de vakantie's een week lang kunst met kids maken bij ART ZUID.