Home » lessen

CRAFT LESSEN VOOR

DESIGNERS . GEVORDERDEN . BEGINNERS . KIDS.

Kom uit je hoofd en laat je handen eens lekker werken zonder leeghoofdig bezig te zijn.

Verdiep je in een nieuwe techniek en leer de bijpassende gereedschap en materialen kennen. Krijg de basisvaardigheden onder de knie, en de handelingen in je vingers. Denk na over kleuren en ontwerpen en ga aan de slag! 

Of dit nu je nieuwe passie wordt of niet. De meeste mensen gaan na zo’n les opgeladen en vol frisse ideeën naar huis. Zin om je ook eens een paar uur of een dag onder te dompelen in een techniek? Twirre geeft workshops en verdiepende lessen in Macramé, Weven of één  van de vele andere craft techniek. kom maar op met je vragen! 

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, je te concentreren en creatief te denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Knutselen is voor alle leeftijden, alle werkstukken die ik met kinderen maak worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen altijd trots en met een af product naar huis gaat.

KNUTSELFEESTEN  Voor events, in de studio of bij je thuis.

ARTCAMP                  In de vakantie's een week lang kunst met kids maken bij ART ZUID.