Home » LESSEN » meer techniek en materiaal

MEER TECHNIEKEN EN MATERIALEN

Ik ben een verzamelaar, maar dan van ambachten en technieken!

Van stucken tot borduren en alles daar tussen in. Voor mij is er geen onderscheid tussen crafts en kunst, ik vind het allemaal even leuk en interessant om te doen. En ik kan het jouw ook leren.

Of je nu wilt leren breien of haken. Stempels of moodboards wilt leren maken of alles wilt weten over papier vouwen of naaien. Wie weet behoort de techniek die jij wilt leren wel tot mijn verzameling, zo ja dan help ik je graag!

BREIEN, HAKEN EN MEER

Wat ben ik trots dat wij het Amsterdamse STIPSTIJL punt mogen zijn!

Nienke van der Zwan heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere manier om geometrische figuren op wit keramiek te decoreren. Deze workshop zit meestal binnen enkele dagen vol. Leer van haar hoe leuk en gemakkelijk het is om thuis keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Nienke geef je heldere instructies en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend  lijkt dit je leuk om te doen, dan is het zaak snel te boeken!  

Niet gelukt om een plek  te bemachtigen? Ga dan zelf aan de slag, en koop hier het Stipstijl boek!