Home » webwinkel » webwinkel

SHOP CRAFT DESIGN , LESSEN EN MATERIALEN

Unieke craft-producten, fijne materialen waar je thuis mee aan de slag kunt, workshops masterclasses en design-lessen. 

 Bestel een unieke handmade hanger. Boek een macramé les en leer zelf knopen of koop je macramé materialen en ga lekker thuis aan de slag.  Wil je liever een uniek macramé stuk laten knopen? Mail mij dan voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Naast de Handmade Heaven weeframen en accessoires kun je ook weeflessen boeken om een weefwerk of wandhanger te leren maakt en ontwerpt.  Daarnaast vindt je hier alle weefbenodigdheden om zelf thuis aan de slag te gaan met loom of tapestry-weaving. 

Snurk beddengoed is designed met een knipoog. Hier vindt je de ontwerpen die Twirre voor dit gave merk heeft ontworpen.

STIPSTIJL:  Wat ben ik trots dat wij het Amsterdamse STIPSTIJL punt zijn!

Leer zelf stippen op keramiek. Nienke geeft op enkele plekken in Nederland en België deze razend populaire Stipstijl workshop.

BREIEN EN HAKEN: wil je leren breien of haken? Boek hier een persoonlijke les.

Of je nu een beginner bent, wil leren sokken breien of hulp zoekt voor met het in elkaar zetten van je werkstuk of het lezen van een patroon. Aan jou de keuze, ik help je graag.

Hier vindt je ook een kleine collectie mooie brei en haakmaterialen.

DESIGN: Hulp nodig bij een creatief project ? Wil je meer weten van een techniek?

Zit je vast met je (eindexamen) project, of ontwerp?  Boek een aantal uren "Design" en we gaan samen aan de slag.Kennis van craft-materialen en technieken gecombineerd met ruime ervaring als stylist, decorbouwer en ontwerper zorgen voor een fijne basis om jou te kunnen helpen bij het bedenken en uitwerken van je project.

Op zoek naar een leuk creatief cadeautje van goede kwaliteit? Van deze materialen, boeken en producten zijn er nog maar enkele stuks, of ze gaan uit de collectie dus gaan ze weg met fijne korting!