TWIRRE

 Twirre, is het gezicht achter studio Handmade Heaven. Opgeleid als interieurstyliste aan Academie Artemis, en gespecialiseerd in creative design en product ontwerpen.

Zolang ik mij kan herinneren speel ik met kleuren en materialen. Door de jaren heen heb ik de meest uiteenlopende creatieve technieken verzameld en eigen gemaakt Deze know how combineer ik met mijnkennis van ambachten en technieken en   gevoel voor stijl en kleur tot creatieve  eigentijdse ontwerpen.

STUDIO HANDMADE HEAVEN

Studio Handmade Heaven is de creatieve werkplaats van stylist en craft designer Twirre van Kraaijenoord . 

In deze lichte, sfeervolle werkplaats aan de Pieter Vlaming straat in Amsterdam-Oost zijn de wanden gevuld met materialen, gereedschappen en ontwerpen. Hier draait alles om creativiteit.

 

Deze ruimte  is ook te huur.

STYLING EN DESIGN

In mijn ontwerpen komen al mijn passies samen. Mijn technische kennis, culturele bagage en gevoel voor kleur en vorm zorgen voor een harmonieus en uniek resultaat.

Bij  het ontwerpen in opdrachten ga ik uit van het verhaal dat jij wilt vertellen. Ik verdiep me in de smaak en stijl van de klant en besteed veel aandacht bij de uitwerking van het ontwerp en de mogelijkheden van de materialen. 

Het liefst werk ik met pure natuurlijke en als het even kan milieuvriendelijke geproduceerde materialen.

LESSEN

Naast mijn werk als ontwerper en stylist deel ik mijn kennis van technieken en materialen graag in mijn creatieve lessen.

Met een groep vrienden lekker een avond creatief bezig zijn?

Je een dag lang verdiepen in een techniek.?

Of hulp bij het het uitwerken van jouw creatieve project?

Bij Handmade Heaven kun je met al je creatieve vragen terecht!