STUDIO HANDMADE HEAVEN

Twirre is interieur stylist en ambachtelijk ontwerper. Zij werkt samen met merken als SNURK beddengoed, Meaningful Crafts en Koda Amsterdam. Onder de naam studio Handmade Heaven produceert ze creatieve producten en geeft ze craft techniek lessen aan beginnende en gevorderde creatievelingen.

craft-store 

In 2005 begon Twirre naast haar ontwerp-werk de Craft-store Handmade Heaven in Amsterdam Oost. Eén van de eerste eigentijdse winkels waar je terecht kon voor een breed en modieus assortiment creatieve materialen, techniek workshops en een berg advies.

studio

In 2017 is de focus van haar werk volledig komen te liggen op ontwerpen en ontwikkelen van creatieve concepten en producten. 

Specialisatie

Twirre is een verzamelaar van Ambachten en technieken gespecialiseerd in macramé en weven, maar eigenlijk zijn alle ambachtelijke technieken de moeite waard om te onderzoeken.Van stucwerk tot borduren van marmer schilderen tot boekbinden en van 3D breiwerk tot botanisch verven Twirre kan en doet het allemaal. En kan het jou ook leren.

Ontwerpen van  Handmade Heaven vind je in de webshop of worden costum made naar jou wens ontworpen en uitgevoerd.

Educatie

Twirre geeft  lessen in craft techniek, voor beginnende en gevorderde creatievelingen maar ook aan designers die zich verder willen verdiepen. Van privé lessen van een uur tot 5 daagse masterclasses. 

Van stempeltechnieken tot hand-lettering, van kralen-werk tot ambachtelijke schildertechnieken van stucen tot borduren. Of je nu wilt leren breien, meer wilt weten over vilten of papier bewerken zij helpt je graag! Heb je een vraag hierover mail info@handmade-heaven.nl  of bel  0610964330.