STUDIO HANDMADE HEAVEN

STUDIO

Studio Handmade Heaven vind je aan de Pieter Vlamingstraat 5, om de hoek bij de Dappermarkt in Amsterdam Oost.

De licht heldere ruimte heeft met een huiselijke sfeer met uitzicht op een rustig doodlopend straatje waar je zomers buiten op de stoep kunt zitten. Ieder hoekje van deze ruimte straalt creativiteit uit en dat is dan ook precies waar deze ruimte voor is bedoelt.

craft-store 

In 2005 starte Twirre naast haar ontwerp-werk één van de eerste eigentijdse craft-stores, "Handmade Heaven" in Amsterdam Oost.

hier kon je terecht voor een breed en modieus assortiment creatieve materialen, techniek-workshops en een berg advies. In 2017 is de focus meer komen te liggen op ontwerpen en ontwikkelen van creatieve concepten en producten. De winkel veranderde in een studio maar de brede kennis van technieken en materialen is onveranderd gebleven.

VERHUUR

Ben je op zoek naar een leuke relaxte ruimte  in Amsterdam om jouw eigen workshops of lessen te kunnen geven?

De Studio is beperkt beschikbaar voor verhuur en is zeer geschikt voor het geven van creatieve workshops voor 6 tot 12 personen.

Het vloeroppervlak is 50 m2. Er staan 2 werktafels met genoeg stoelen. Rond de houten tafel passen 8 personen en de witte tafel kan uitgeschoven worden zodat daar ook nog eens 6 personen passen. 

Je huurt de ruimte inclusief gebruik van de keuken en genoeg koffie en thee. ( lekkers moet je zelf verzorgen)

Studio Handmade Heaven vind je aan de Pieter Vlamingstraat 5, om de hoek bij de Dappermarkt in Amsterdam Oost.

 

Huurprijs  € 35,- per uur  ex. btw

Hosting    € 25, per uur   ex. btw