STUDIO HANDMADE HEAVEN

Twirre is interieur stylist en ontwerper zij werkt samen met merken als SNURK beddengoed, Meaningful Crafts en Koda Amsterdam. Onder de naam studio Handmade Heaven produceert zij creatieve producten en objecten en geeft zij craft techniek lessen voor beginnende en gevorderde creatievelingen.

craft-store 

In 2005 begon zij naast haar ontwerp werk de winkel Handmade Heaven in Amsterdam Oost. Deze craft-store was één van de eerste eigentijdse winkels waar je terecht kon voor een breed en modieus assortiment craft materialen en een berg advies.

studio

In 2017 is de focus van haar werk volledig komen te liggen op ontwerpen en ontwikkelen van creatieve concepten en producten. 

Specialisatie

Twirre is een verzamelaar van Ambachten en technieken gespecialiseerd in macramé en weven, maar alle technieken zijn de moeite waard om in te onderzoeken.Van stucwerk tot borduren van marmer schilderen tot boekbinden en van 3D breiwerk tot botanisch verven Twirre kan het allemaal. En leert het jou graag! Ontwerpen van Twirre vind je in de Handmade Heaven webshop of ze ontwerpt en maakt costum made naar jou wens.

Educatie

Twirre geeft  lessen in craft techniek, voor beginnende en gevorderde creatievelingen maar ook aan designers die zich verder willen verdiepen. Van privé lessen vanaf een uur op afspraak tot 5 daagse masterclasses. 

Van stempeltechnieken tot hand-lettering, van kralen-werk tot ambachtelijke schildertechnieken van stucen tot borduren. Of je nu wilt leren breien, meer wilt weten over vilten of papier bewerken zij helpt je graag! Heb je een vraag hierover mail me info@handmade-heaven.nl  of bel me  0610964330.