Home » ABOUT » STUDIO HANDMADE HEAVEN

STUDIO HANDMADE HEAVEN

Van craft-store 

2005 begon ik met een winkel op het kastanjeplein in Amsterdam Oost. Deze craft-store  was een eigentijdse creatieve winkel van Sinkel waar je echt alles kon vinden om creatief aan de slag te gaan.  En je ook nog advies kreeg hoe alles te gebruiken. Door de winkel kreeg ik meer naamsbekendheid en opdrachten als zelfstandig stylist en designer.

Naar studio

In 2017 ben ik mijn focus volledig gaan richten op het ontwerpen en ontwikkelen van creative producten en concepten. In mijn werk als ontwerper en stylist komen mijn passie voor creëren en verhalen vertellen samen.

Ik werk samen met Nederlandse merken als Snurk Beddengoed, Koda Amsterdam en Meaningful Crafts, en ontwerp onder studio Handmade Heaven producten en unieke macramé objecten. 

Specialisatie

Ik verzamel ambachten en technieken. Van stucwerk tot borduren  van marmer schilderen tot boekbinden Alle technieken zijn de moeite waard om me in te verdiepen. De laatste jaren heb ik me vooral gespecialiseerd in macramé en weven. Mijn ontwerpen vind je in de shop of ontwerp en maak ik ik costum made helemaal naar jou wens.

Educatie

Zowel in weven als macramé bied ik standaard lessen aan van een uurtje privé tot een 5 daagse masterclass.

Maar je kunt ook les krijgen in een van de vele andere technieken die ik in de loop der jaren heb bestudeerd. Ik geef techniek lessen, aan designers maar ook aan beginnende en gevorderde creatievelingen. Van stempeltechnieken tot hand-lettering, van kralen-werk tot ambachtelijke schildertechnieken van stucken tot borduren. Of je nu wilt leren breien, meer wilt weten over vilten of papier bewerken ik help je graag!

Mail mij met je persoonlijke vraag:      contact