TWIRRE

Geboren met handige handen, en de gave om van niets iets te kunnen maken.

 

Ik ben een mengelmoes van Friese en Indische genen. Die noordelijke nuchterheid gecombineerd met oosterse ingetogenheid zie je terug in mijn werk. Samen met mijn kennis van ambachtelijke technieken en gevoel voor kleur en stijl vormt dit mijn creatieve DNA.    

Niet zo gek dus, dat ik een creatieve opleiding koos en afgestudeerd ben als Interieur-stylist aan Academie Artemis in Amsterdam. Waarna ik mij heb gespecialiseerd als creatief ontwerper.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Ik ben een verzamelaar van ambachten en technieken, gespecialiseerd in macramé en weven. Maar eigenlijk zijn alle ambachtelijke technieken de moeite waard om te onderzoeken. Van stucwerk tot borduren, van marmer schilderen tot boekbinden en van 3D breiwerk tot botanisch verven ik kan en doe het allemaal.

Als interieur stylist en ambachtelijk ontwerper werk ik samen met merken als SNURK beddengoed, Meaningful Crafts en Koda Amsterdam. Onder de naam Studio Handmade Heaven produceer ik een lijn creatieve producten en DIY KITS.

Ontwerpen van Handmade Heaven vind je in de webshop of worden costum made naar jou wens ontworpen en uitgevoerd.

Ik gun iedereen de voldoening en plezier van het maken en creëren!

Of je op zoek bent naar een gezellige workshop voor een feestje, een masterclass weven, een cadeautje, of een creatief ontwerp voor je product. Ik help je graag.