TWIRRE

Ik ben geboren met handige handen, een hoofd vol beelden en de gave om van niets iets te maken.

Ik ben een mengelmoes van Friese en Indische genen. Die Noordelijk nuchterheid gecombineerd met oosterse ingetogenheid zie je terug in mijn werk. Gecombineerd met mijn kennis van ambachtelijke technieken, gevoel voor styling en kleur vormt dit mijn creatieve DNA.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Ik hou van beeldende verhalen en sprookjes. Als kind verslond ik boeken, maar mijn eigen schrijfsels kon ik zelf  soms niet eens meer terug lezen zo dyslectisch was ik. Sinds de computer kan ik naast lezen ook schrijven, leve de taal-correctie!

Wat ik wel goed kon was uren en dagen tekeningen maken, naaien en ontwerpen. En daar ben ik nooit mee gestopt. Niet zo gek dat ik na de mavo koos voor een creatieve opleiding en uiteindelijk afgestuurd ben als Interieur-stylist bij Academie Artemis. Daarnaast verzamel ik technieken. Van bouwen en schilderen tot borduren en papiervouwen, elke creatieve techniek is het onderzoeken waard. Al deze ambachten en technieken pas ik toe in stilistisch nieuwe verhalen en ontwerpen.

En omdat ik het iedereen gun te kunnen maken en creëren, geef ik lessen in creatieve technieken op verschillende niveaus. Je kunt mij inhuren als craft designer, product ontwerper, creatief stylist of docent beeldende vorming.