Home » ABOUT » TWIRRE

IK BEN TWIRRE

Geboren met handige handen, een hoofd vol beelden en de gave om van niets iets te maken.

Twirre is een mengelmoes van Indische en Friese genen. Deze combinatie van oosters eenvoud en noordelijk nuchter zie je terug in al haar werk. Deze vormtaal combineer zij met ambachtelijke technieken, stilistische kennis en gevoel voor kleur.

VERHALENVERTELLER Ik ben gek op verhalen. Als kind verslond ik boeken, maar mijn eigen schrijfsels kon ik soms niet eens zelf terug lezen zo dyslectisch was ik. Pas sinds de computer kan ik schrijven, leve de taalcorrectie! 

MAKER Wat ik wel kon was uren en dagen teken, maken, naaien en ontwerpen.  En daar ben ik nooit meer mee gestopt. Niet zo gek dus dat ik na de mavo koos voor een creatieve opleiding en uiteindelijk afgestuurd ben als Interieur-stylist bij Academie Artemis. 

STYLIST  Naast mijn stilistische opleiding  ben ik ook een ware verzamelaar van craft technieken. Deze  verschillende technieken pas ik toe in mijn ontwerpen. Deze veelal oude ambachten pas ik toe in stilistisch nieuwe verhalen. 

Je kunt mij inhuren als craft designer, product ontwerper, of creatief stylist.

EDUCATOR En omdat ik het niet kan laten anderen te leren maken, geef ik op verschillende niveaus les in creatieve technieken met als main crafts Macramé en Weven.