TWIRRE

Geboren met handige handen, een hoofd vol beelden

en de gave om van niets iets te kunnen maken.

Ik ben een mengelmoes van Friese en Indische genen. Die noordelijke nuchterheid gecombineerd met oosterse ingetogenheid zie je terug in mijn werk. Samen met mijn kennis van ambachtelijke technieken en gevoel voor kleur en stijl vormt dit mijn creatieve DNA.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Ik hou van beeldende verhalen en sprookjes en ben gek op lezen. maar vanwege mijn dyslectie was schrijven een gruwel.                       Waar ik wel goed in was: uren tekeningen, maken, naaien en ontwerpen. En daar ben ik nooit mee gestopt.

Vanaf jonge leeftijd verzamel ik technieken. Bouwen, schilderen, borduren, papiervouwen, elke creatieve techniek is de moeite van het  onderzoeken waard en wil ik in de vingers krijgen.Niet zo gek dus dat ik koos voor een creatieve opleiding en afgestuurd ben als Interieur-stylist aan Academie Artemis in Amsterdam. in mijn ontwerpen pas ik Ambachtelijk technieken toe en vorm ze om tot stilistisch nieuwe verhalen.

ik gun iedereen de voldoening en plezier van het maken en creëren!

Of je nu op zoek bent naar een gezellige workshop 'plantenhangers knopen" voor een feestje, een masterclass weven, een creatieve DIY kit als cadeautje, of een creatief ontwerp voor je product , ik help je graag bij jouw creatieve ontwikkeling.