Home » ABOUT » TWIRRE

 TWIRRE

Ik ben geboren met handige handen,

een hoofd vol beeldenen de gave om van niets iets te maken. Daarnaast ben ik een mengelmoes van Indische en Friese genen. Zowel de oosters eenvoud als noordelijk nuchterheid zie je terug in mijn werk. Gecombineerd met de ambachtelijke technieken, stilistische kennis en gevoel voor kleur vormt dit mijn alles creatieve DNA.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Ik hou van verhalen en beeldende sprookjes. Als kind verslond ik boeken, maar mijn eigen schrijfsels kon ik soms zelf niet eens terug lezen zo dyslectisch was ik. Sinds ik gebruik maak van een computer kan ik naast lezen ook schrijven, leve de taal correctie! Wel kon ik uren en dagen teken, maken, naaien en ontwerpen. En daar ben ik nooit mee gestopt. Niet zo gek dus dat ik na de mavo koos voor een creatieve opleiding en uiteindelijk afgestuurd ben als Interieur-stylist bij Academie Artemis.

Naast mijn stilistische opleiding ben ik  mijn hele leven al een verzamelaar van creatieve technieken. Van bouwen tot borduren, en alle technieken zijn de moeite waard om me in te verdiepen. Deze verschillende ambachten en technieken pas ik toe in stilistisch nieuwe verhalen en ontwerpen.

En omdat het voor iedereen fijn het is om te kunnen maken en creëren, geef ik lessen in creatieve technieken op verschillende niveaus.

Je kunt mij inhuren als craft designer, product ontwerper, creatief stylist of docent beeldende vorming.