Home » ABOUT » TWIRRE

 TWIRRE

Geboren met handige handen, een hoofd vol beeldenen de gave om van niets iets te maken.

Twirre is een echte mengelmoes, met zowel Friese als Indische genen. Noordelijk nuchterheid  en oosterse ingetogenheid zie je terug in haar werk. Gecombineerd met kennis van ambachtelijke technieken, en gevoel voor styling en kleur vormt dit haar creatieve DNA.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Ik hou van beeldende verhalen en sprookjes. Als kind verslond ik al boeken, maar mijn eigen schrijfsels kon ik soms zelf niet eens terug lezen zo dyslectisch was ik. Sinds de computer kan ik naast lezen ook schrijven, leve de taal correctie!

Wel kon ik uren en dagen teken, maken, naaien en ontwerpen. En daar ben ik nooit mee gestopt. Niet zo gek dus dat ik na de mavo koos voor een creatieve opleiding en uiteindelijk afgestuurd ben als Interieur-stylist bij Academie Artemis. Naast deze stilistische achtergrond verzamelaar  ik alle mogenlijke creatieve technieken. Van bouwen en schilderen tot borduren en papiervouwen, elke techniek is het onderzoeken waard. De verschillende ambachten en technieken pas ik toe in stilistisch nieuwe verhalen en ontwerpen.

 

En omdat ik het iedereen gun te kunnen maken en creëren, geef ik lessen in creatieve technieken op verschillende niveaus.

Je kunt mij inhuren als craft designer, product ontwerper, creatief stylist of docent beeldende vorming.