TWIRRE

Geboren met handige handen, en de gave om van niets iets te kunnen maken.

Ik ben Twirre, creatief ontwerper, verzamelaar van ambachtelijke technieken en een mengelmoes van Friese en Indische genen.  In mijn werk zie je deze combinatie van noordelijke nuchterheid en oosterse ingetogenheid terug. Samen met mijn kennis van  technieken en mijn kleur en stijl gevoel vormt dit mijn creatieve DNA. Niet gek dus, dat ik een creatieve opleiding koos en afgestudeerd ben als Interieur-stylist aan Academie Artemis in Amsterdam. Waarna ik mij heb gespecialiseerd als creatief ontwerper.

Verhalenverteller, maker, stylist en educator

Macramé en weven  zijn mijn main crafts. Maar alle technieken zijn de moeite waard om te onderzoeken. Van stucwerk tot borduren en van marmer-schilderen tot boekbinden, 3D breiwerk en botanisch verven, ik kan en doe het allemaal.  Als interieur stylist en ambachtelijk ontwerper werk ik samen met merken als SNURK beddengoed, Meaningful Crafts en Koda Amsterdam. Onder de naam Studio Handmade Heaven produceer ik creatieve producten en DIY KITS. Alle Handmade Heaven  ontwerpen vind je in de webshop of worden costum made naar jou wens ontworpen en uitgevoerd.

Ik gun iedereen de voldoening en plezier van het maken en creëren!

 Daarom geef ik heel veel verschillende technieklessen voor beginnende en gevorderde creatievelingen. Op zoek naar een gezellige workshop voor een feestje, een masterclass weven, een cadeautje, of een creatief ontwerp voor je product? Je kunt mij altijd mailen met al je creatieve ideeën en vragen!