Home » webwinkel

Shop craft-design, lessen en materialen

Unieke craft-producten, fijne materialen waar je thuis mee aan de slag kunt, workshops masterclasses en design-lessen. 

Huur een van de unieke Macramé hangers of backdrops.  Boek een macramé workshop of les en leer zelf knopen of ga thuis aan de slag met onze macramé materialen.  Wil je liever een Costummade macramé ontwerpen mail mij dan voor een offerte.

Naast de Handmade Heaven weeframen en accessoires kun je bij mij ook weeflessen boeken om zelf een weefwerk of wandhanger te leren maakt en ontwerpt.  Daarnaast vindt je hier alle weefbenodigdheden om zelf  thuis aan de slag te gaan met loom of tapestry weaving. 

STIPSTIJL:  Wat ben ik trots dat wij het Amsterdamse STIPSTIJL punt zijn!

Leer zelf stippen op keramiek. Nienke geeft op enkele plekken in Nederland en België deze razend populaire Stipstijl workshop.

Deze workshop zit meestal binnen enkele dagen vol. lijkt dit je leuk dan is het zaak snel te boeken!  

Niet gelukt om een plek  te bemachtigen? Ga dan zelf aan de slag, en koop hier haar boek!

BREIEN EN HAKEN: wil je leren breien of haken? Boek hier een persoonlijke les. Of je nu een beginner bent, wil leren sokken breien of hulp zoekt voor met het in elkaar zetten van je werkstuk of het lezen van een patroon. Aan jou de keuze, ik help je graag.

Hier vindt je ook een kleine collectie mooie brei en haakmaterialen.

DESIGN: Hulp nodig bij een creatief project ? Wil je meer weten van een techniek? Zit je vast met je (eindexamen) project, of ontwerp?  Boek een aantal uren "Design" en we gaan samen aan de slag. Mijn kennis van craft-materialen en technieken gecombineerd met ruime ervaring als stylist decorbouwer en ontwerper zorgen voor een ruime basis om jou te helpen bij het bedenken en uitwerken van je project.

Op zoek naar een leuk creatief cadeautje van goede kwaliteit? Hier vind je Handmade Heaven design, maar ook fijne materialen en boeken 

Twirre ontwerpt al jaren bijzonder beddengoed voor het bijzonder leuke merk SNURK for horizontaal living. De Dekbedovertrekken van mijn hand kun je ook bij Handmade Heaven kopen.