Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet wilt hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt na dat wij het product retour hebben ontvangen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar studio Handmade Heaven zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder).  

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan studio Handmade Heaven geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@handmade-heaven.nl . Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten worden mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je een gekocht product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.

Je kunt hiervoor contact opnemen met info@handmade-heaven.nl . Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

klanten service

verzendkosten

Retouren

algemene voorwaarden

betaalmogelijkheden

contact

betaal mogelijkheden