AMBACHT IN BEELD FESTIVAL
24 en 25 september 2022. NDSM LOODS AMSTERDAM NOORD

“Kom ook kijken, beleven, luisteren, bewonderen,

leren, proberen en vooral: zelf maken.”

 

Het festival richt zich expliciet op ambachtelijk meesterschap, met ambachtslieden uit binnen- en buitenland die hun kennis delen met het publiek van alle leeftijden. 

Doe inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste crafts en interesante ambachten, shop materialen, doe mee aan de talloze workshops en ontdek je eigen creatieve talenten. Tussendoor kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes bij de verschillende food trucks,  en kijken naar bijzondere documentaires.

Echt een fijn creatief dagje uit!

 

De NDSM Loods wordt omgetoverd in een grote openbare werkplaats, waar meer dan 90 deelnemende ambachtslieden de hele dag door workshops en masterclasses geven. Er zijn demonstraties en exposities, er is een food court met vegan eten en drinken, proeverijen en food workshops. Diverse vakopleidingen en musea presenteren zich, er zijn doorlopend documentaire films geprogrammeerd en er is een fijne materialen beurs. 

Studio Handmade Heaven op Ambacht in Beeld

Wij zijn als Macramé Master onderdeel van het Ambacht in Beeld Festival. Kom ook kijken wat er allemaal mogelijk is met deze stoere knooptechniek of doe mee met een van onze workshops. Beide dagen geef ik zowel  de beginners workshops Plantenhanger knopen als een techniek workshop waarin je in 1.5 uur 10 verschillende macramé steken leert knopen.

Voor meer informatie over het festival  en om je in te schrijven op een van de vele workshops klik je op de link: