CRAFTS FOR KIDS

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken

En als bonus ontwikkel je ook nog  je fijne motoriek, leer je beter kijken, concentreren en creatief denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Bij Handmade Heaven in de studio kun je een creatief kinderfeestje boeken van 6 tot 12 kinderen. Ik pas de workshop aan, aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen trots en met een af product naar huis gaat.

OP LOCATIE

Zoek je een creatieve invulling voor een school, event, of feest? Ik geef creatieve workshops op locatie en ontwikkel creatieve workshops op maat.

Studio Handmade Heaven heeft o.a. creatieve workshops op locatie georganiseerd voor: Restaurant de Tropen, Hema, de Pure Markt, ArtZuid, DrMartens, Creative Life,  De Wereldboom, Boekhandel Linnaeus.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? neem gerust contact op met Twirre.

Ook een knutselaar in huis met een niet te stuiten creativiteit?

Geef eens een echt creatief partijtje!

Afhankelijk van de leeftijd en de interesses van je kind maken we een bijpassend kunstwerk.  

Elfen-vleugels voor een sprookjesprinses. Blaaspijpen voor een stoer mannetje, Fantasie rag doll's naaien voor een poppenkind. Hippe wandhangers weven voor je eigen kamer.  Kom maar op met je ideeėn, we maken er gewoon een feestje van! 

Een feestje met kinder-knutsel duurt (afhankelijk van de leeftijd), gemiddeld 2 uur. We beginnen natuurlijk met de cadeautjes. Wij zorgen voor limo en servies, jullie voor de taart of ander lekkers. En daarna geen we lekker aan de slag.

Na een uur tot anderhalf uur knutselen gaan alle kinderen naar huis met een cool zelfgemaakt werkstuk.

Je hebt al een creatief partijtje vanaf € 17,50 per persoon ex materiaal. 

Silc Clay is een schuimachtige lucht drogende klei, die makelijk aan elkaar plakt. Idiaal voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Omdat het natuurlijk het leukst is om zelf te kiezen kun je bij mij alle kleuren los kopen.

14 gram € 1,25 per stuk                           

40 gram € 2,75 per stuk

Sluit tijdens en na gebruik het doosje goed af, dan blijft de klei lang goed. Klei die een beetje droog is geworden kun je met een heel klein beetje water weer zacht kneden.

 

 

De werkbeschrijving voor deze feestbeesten krijg je gratis vanaf 4 potjesSilk Clay toegestuurd als PDF.

Ik heb voor deze poppetjes 8 verschillende kleuren klei gebruikt. Maar je kunt ze natuurlijk zo gek of eenvoudig maken als jezelf wilt.

 

 

ART CAMP bij ART ZUID

ArtZuid organiseert tijdens de schoolvakanties 6 weken lang ARTZUID ART CAMP. Kunstkamp geschikt voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar Twirre ontwikkelt en begeleidt deze kunst kampen.

Onder leiding van een educatie coördinator en een team van enthousiaste begeleiders gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. We maken wandelingen, doen spelletjes, gaan naar de kinderboerderij en bezoeken bedrijfscollecties op de Zuidas. De kinderen doen veel inspiratie en ideeën op om zelf kunst te maken. We gaan werken met diverse materialen en technieken. De kinderen leren over vormen, contouren, kleuren, volumes en oppervlakten. Kortom we maken er een leuke creatieve week van.

Op vrijdag 16 uur is de tentoonstelling van de kunstwerken die de kinderen de hele week hebben gemaakt. Ouders, familie en vrienden zijn dan van harte welkom!

  Boek via www.artzuid.nl/artcamp