Home » over » STUDIO HANDMADE HEAVEN

STUDIO HANDMADE HEAVEN

Handmade Heaven begon 15 jaar geleden als Craft store. Naast de winkel ben ik werkzaam als stylist en designer.

In 2017 heb ik het roer omgegooid en mijn focus volledig gericht op het ontwerpen en ontwikkelen van creative producten en concepten. In mijn werk als stylist en ontwerper komen mijn beide passies: verhalen en creëren samen.

Ontwerpen

Bij ontwerpen in opdracht ga ik uit van het verhaal dat jij wilt vertellen. Dit vertaal ik met behulp van mijn culturele bagage, technische kennis en gevoel voor kleuren vorm naar een tastbaar creatief product of concept. mijn ontwerpen vind je terug bij: Snurk Beddengoed, KODA Amsterdam, Meervilt, Meaningful Crafts, De wereldboom, VUMc.

Macramé

Mijn main craft is macramé.

Ik ontwerp en knoop decoratieve macramé stukken op bestelling en backdrop’s  voor feesten, en events. Mijn ontwerpen zijn eigentijds puur en enigszins ingetogen. Ik werk het liefst met pure natuurlijk en als het even kan milieu-vriendelijke geproduceerde materialen.

Lesgeven

Ik heb me gespecialiseerd in Macramé en weven en geef in deze technieken les op verschillende niveaus.

Van een uurtje 1 op 1 les les tot een weefreis van 5 dagen. 

Daarnaast ik heb de meest uiteenlopende technieken bestudeerd en geef ik lessen aan designers en andere creatievelingen. Van stempeltechnieken tot handlettering van kralen werk tot oude schildertechnieken. Of je nu wilt leren breien of meer wilt weten over vilten of papier bewerken. Mail je vraag, en wie weet kan ik je helpen in een persoonlijke les.