Home » over » STUDIO HANDMADE HEAVEN

STUDIO HANDMADE HEAVEN

Handmade Heaven  ben ik in 2005 gestart als Craft store. Een allround winkel voor creatieve producten en advies. Naast deze winkel ben ik ook altijd werkzaam gebleven als stylist en designer. In 2017 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn focus volledig  gaan richten op het ontwerpen en ontwikkelen van creative producten en concepten. In mijn werk als stylist en ontwerper komen mijn beide passies: creëren en verhalen vertellen samen.

Ontwerpen

Bij ontwerpen in opdracht ga ik uit van het verhaal dat jij wilt vertellen. Dit vertaal ik met behulp van mijn culturele bagage, technische kennis en gevoel voor kleur en vorm naar een tastbaar creatief product of concept. Mijn ontwerpen vind je terug bij: Snurk Beddengoed, KODA Amsterdam, Meervilt, Meaningful Crafts, VU mc en De wereldboom.

Macramé

Mijn main craft is macramé. Ik ontwerp en knoop decoratieve macramé stukken op bestelling maak backdrop’s voor feesten, en events en geef lessen in deze techniek. Mijn ontwerpen zijn eigentijds puur en enigszins ingetogen. Ik werk het liefst met natuurlijke en als het even kan milieu-vriendelijke geproduceerde materialen.

educatie

Ik heb me gespecialiseerd in Macramé en weven en geef in deze technieken les op verschillende niveaus. Van een uurtje 1 op 1 les les tot 5 daagse weefreizen.  naast weven en macramé ik heb de meest uiteenlopende technieken bestudeerd en geef ik lessen aan designers en andere creatievelingen. Van stempeltechnieken tot handlettering van kralen werk tot oude schildertechnieken en van stukken tot borduren. Of je nu wilt leren breien of meer wilt weten over vilten of papier bewerken. Mail je vraag, en wie weet kan ik je helpen in een persoonlijke les.