STUDIO HANDMADE HEAVEN

Op zoek naar een creatieve ruimte in Amsterdam ?

STUDIO

Studio Handmade Heaven vind je aan de Pieter Vlamingstraat 5, om de hoek bij de Dappermarkt in Amsterdam Oost.

De lichte heldere ruimte heeft met een huiselijke sfeer met uitzicht op een rustig doodlopend straatje. Ieder hoekje van deze ruimte straalt creativiteit uit en dat is dan ook precies waar deze ruimte voor is bedoelt. Je kunt deze ruimte huren als je zelf een workshop wilt geven, een leuke plek zoekt om met een klein gezelschap te werken of een feestje te geven. En in de zomer kun je ook heerlijk buiten op de stoep zitten werken.

VERHUUR

De Handmade Heaven studio is beschikbaar voor verhuur. 

Met een vloeroppervlak is 50 m2,  2 fijne werktafels en genoeg stoelen is deze creatieve studio groepen van 6 tot 16 personen hosten.

Rond de houten tafel passen 6 tot 8 personen en de witte tafel kan uitgeschoven worden zodat daar ook nog eens 6 tot 8 personen omheen passen.  Je huurt de ruimte inclusief gebruik van de keuken met genoeg koffie en thee. (lekkers moet je zelf verzorgen)

 

locatie

Studio Handmade Heaven vind je aan de Pieter Vlamingstraat 5, om de hoek bij de Dappermarkt in Amsterdam Oost.

Huurprijs  €45,- per uur  ex. btw.

 

Gastvrouw

Voor €25, per uur.(ex. btw) extra verzorgen wij ook een gastvrouw. Die ontvangt je gasten en serveert de hapjes en drankjes zodat jij je kunt concentreren op je les.

Voor meer informatie kun je bellen met Twirre op 0610964330 of mail naar info@handmade-heaven.nl .

 

De studio zit op de begane grond, en bestaat  uit twee delen waar twee studio zijn gevestigd die in elkaar doorlopen 

je komt binnen in de Weefstudio van Loes Leatemia, die is verbonden met de Handmade Heaven studio  beide studio's zijn te scheiden door grote houten deuren. 

 

In overleg kan de weefstudio er eventueel bij worden gehuurd.