WILD WEVEN IN DE NATUUR

Dag workshop bij "Buitenplaats De Hoorneboeg" in Hilversum

 Een dag lang weven in de natuur

Ben je graag met je handen bezig en nieuwsgierig naar de natuur en je eigen creativiteit?

DE NATUUR IS ONS ATELIER
Alles om je heen heeft zijn oorsprong in de natuur – je kunt er alles mee maken en het is fantastisch om dat zelf weer te ontdekken.    We gaan er daarom altijd ook op uit om mooie materialen, vormen en kleuren te zoeken die je inspireren of die je een plek kunt geven in je werk.

WILD WEVEN

Lekker een dag lang intuïtief weven in de natuur, met  wol, touw, vezels en gevonden natuurlijke materialen.

Gedurende deze dag maak je één groot weefwerk, of meerdere kleinere, om thuis een mooi plekje te geven of iemand anders blij mee te maken. Wie weet krijg je de smaak te pakken en kun je daarna thuis zelf verder weven.

Twirre vertelt over de technieken en materialen laat verschillende voorbeelden van natuur weefsels zien. Met deze inspiratie in gedachten, gaan we materialen verzamelen in de natuur en natuurlijk kun je je laten inspireerden en bijzondere kleuren en opmerkelijke structuren fotograferen die je een plek wilt geven in je weefwerk . Als je er de tijd voor neemt, valt je waarschijnlijk steeds weer iets nieuws op.

Met alle ideeën die ondertussen bij je zijn opgekomen maak je een ontwerp dat je aanvult met vezels, wol en andere natuurlijke materialen die Twirre ook heeft meegenomen. Vervolgens spannen we samen  je weefraam op en start je met weven. Je kunt experimenteren zoveel je wilt. Twirre zit boordevol tips en technische oplossingen om je te helpen!

LUNCH BIJ HET KAMPVUUR
Restaurant Bij de Tuinman maakt een heerlijke lunch voor je klaar bij het kampvuur op het veld. Thee en koffie kun je de hele dag door zelf maken en tussendoor wordt een huisgebakken koek of taart langsgebracht.

laat je inspireren door de natuur, experimenteer en creëer!

DATUM   zaterdag 11 mei 

TIJD       10.00 - 17.00 uur  vanaf 9:30 uur ben je welkom).

LOCATIE Buitenplaats De Hoorneboeg, Hilversum

KOSTEN
€ 150,- inclusief materialen, koffie/thee, lunch en van tijd tot tijd iets lekkers tussendoor.

PARKEREN
€ 5,- per auto. Vergeet niet vooraf een parkeerplek te reserveren via het ticketsysteem. Lees hier meer over onze bereikbaarheid.

DE PLEK
Tijdens de workshops werken we in de Veranda, een deel van een voormalige strandtent – midden op het veld en tussen het beginnende voedselbos. Ook ben je regelmatig buiten bezig. Op frissere dagen doen we de kachel voor je aan en is het een goed idee om extra trui of vest mee te nemen.

Inbegrepen: weefuitleg inspiratie, alle workshop materialen, lunch, koffie, thee op een waanzinnig fijne plek! En natuurlijk neem al je werk mee naar huis!

Bereikbaarheid: goed te bereiken met het OV, parkeergelegenheid is aanwezig

Ontdek het met de kunstenaar
De Hoorneboeg werkt samen met verschillende kunstenaars die ieder een eigen weg hebben bewandeld en hun liefde voor bepaalde materialen, planten of technieken hebben ontdekt. De Wild Weven dag wordt gegeven door Twirre van Studio Handmade Heaven. Zij vertelt je er graag over en helpt je met creëren weven en uitproberen. Je gaat deze dag dus vooral ook zelf aan de slag. Je hoeft er overigens niet al iets voor te kunnen!

DE HOORNEBOEG

Buitenplaats De Hoorneboeg,  Een complete dag voor jezelf op de sfeervolle plek omringd door bos en hei.Geniet van de plek, de rust en het creeren. De lunch en hapjes worden verzorgd door  restaurant Bij de Tuinman

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.