Home » contact » creative mini retreat Knopen wikkelen en vlechten

creative mini retreat Knopen wikkelen en vlechten

Hanger of sieraad knopen

Ontdek de kunst van het knopen!

Heb je weleens gehoord van een Josephine knoop, de bladknoop, the sacred knot of een diamantknoop? 

Design, experiment, create!

Bij knopen en vlechten denk je misschien gelijk aan macramé maar dit is weer een heel andere toepassing: je ontwerpt en maakt een moderne hanger voor aan de wand of om je hals. Je hoeft geen ervaring te hebben want je leert op deze dag de knopen, steken, takelingen, lussen en vlechten om jouw eigen kunstwerk te maken. 

De verschillende knoop- wikkel- en vlecht technieken combineer je met stevig koord, katoenen touw, bamboe garens of linnen draad (alle materialen zijn inbegrepen!). Door de combinatie van steken en materiaal ontstaat er een strakke wandhanger of een uniek sieraad, helemaal in jouw eigen stijl.

DATUM   Vrijdag 22 okt 2021
TIJD       10.00 - 17.30 uur
LOCATIE Buitenplaats De Hoorneboeg, Hilversum

€ 169,-

Busy hands, quiet mind!

Deze creatieve mini retreat wordt georganiseerd door Heidi van Coba&Co. Zoals alle Cobo&Co creatieve retreats is ook deze mini retreat méér dan enkel een workshop. Het is een complete dag voor jezelf op de sfeervolle Buitenplaats De Hoorneboeg, omringd door bos en hei. Alles is op je eigen tempo en je maakt zo veel of zo weinig als je wilt. 

De lunch en hapjes worden verzorgd door onze favoriet, restaurant Bij de Tuinman. En we sluiten de dag af met een kleine borrel.

Tot vrijdag 22 oktober!

Prijs: € 169 inclusief 21% btw

Inbegrepen: hands-on workshop, alle workshop materialen, lunch, koffie, thee, lekkers, borrel. Fantastische locatie. En uiteraard neem je je hanger(s) mee naar huis!

Bereikbaarheid: goed te bereiken met het OV, parkeergelegenheid is aanwezig

 

COBO&CO

Creatief relaxen past op-en-top in deze tijd van zelf maken, digitaal detoxen, balans, ambacht, slow travel, upcycling en leervakanties.

Heidi heeft Cobo&Co in het leven geroepen omdat zij net als ik wil relaxen door met haar handen te werken. De creatieve vakanties die ze vond waren stoffig of geitenwollensokkerig. Waar waren de moderne design en craft retreats? haar vele jaren als reisleider, grafisch ontwerper en wereldreiziger zijn de perfecte combo voor het zélf organiseren van eigentijdse creatieve getaways!