Home » CRAFTS » CRAFT TECHNIEKEN

CRAFT TECHNIEKEN 

Ik ben een verzamelaar van ambachten en technieken!Wil je leren breien of haken. Stempels maken of een moodboards uitwerken. Alles weten over papier of hoe de naaimachine werkt  Ik help je graag! 

Voor mij is er geen onderscheid tussen arts en crafts. Een oude marmer techniek  op een schouw schilderen, een stof verven met de Japanse shibori methode of papier scheppen, ik vind het allemaal even interessant om te doen. 

Staat de techniek waar jij meer over wilt weten, vraag gerust ie weet behoort ook deze techniek wel tot mijn verzameling en kan ik je verder helpen.

BREIEN, HAKEN EN MEER

DE EERSTE STEKEN BREIEN

Hieronder leer ik je in 4 filmpjes de eerste breisteken.

STIPSTIJL

Wat ben ik trots dat wij het Amsterdamse STIPSTIJL punt zijn!

Nienke van der Zwan heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere manier om geometrische figuren op wit keramiek te decoreren. Deze workshop zit meestal binnen enkele dagen vol. Leer van haar hoe leuk en gemakkelijk het is om thuis keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Nienke geef je heldere instructies en inspiratie om zelf keramiek te stippen. Tijdens de workshop krijg je uitgebreide uitleg over de techniek en materialen, maar ook top tips en kleuradvies. Aan het eind van de workshop heb je een uniek product met de hand beschilderd. Maar pas op, stipstijlen is verslavend  lijkt dit je leuk om te doen, dan is het zaak snel te boeken!  

Niet gelukt om een plek  te bemachtigen? Ga dan zelf aan de slag, en koop hier het Stipstijl boek!

Stipstijl macramé potje

Maak thuis een macramé hanger aan je zelf gestipte potje.

Voor het nieuwste Stipstijl boek van Nienke van der Zwan heb ik één van haar ontwerpen voorzien van een macramé hanger.  

Deze hanger kun je nu zelf thuis knopen met de mini kit voor thuis. Bestel je deze mini kit dan krijg je een pakketje met materialen een uitleg van de te gebruiken knopen en de werkbeschrijving op PDF. Het keramieke potje zit niet bij de kit. Deze komt normaal met een leren veter en kun je zelf voorzien van een mooi gestipt patroontje. Het potje en alle stipmaterialen zijn te bestellen bij STIPSTIJL 

HOE WERKT HET

Kies een kleur touw (de kralen en ring zijn in alle gevallen houtkleurig) en betaal de kit in de webwinkel.

De macramé materialen en knopen beschrijvingen krijg je thuisgestuurd, en via de mail krijg je de PDF met de werkbeschrijving.

INHOUD

werkbeschrijving op PDF

2 knoop beschrijvingen

Op maat geknipt touw van 2.5 mm dikte.

1 houten ring

3 houten kralen

Prijs € 9,50 

Het Patroon is ook los te bestellen: zodra ik de betaling binnen is ontvang je deze PDF in de mail.