Home » lessen » crafts for kids

crafts for kids

FEESTJES

Heb jij ook zo'n knutselaar in huis met een niet te stuiten creativiteit? Geef dan eens een echt creatief partijtje. 

We bepalen samen het thema en afhankelijk van de leeftijd van de kinderen doe ik een voorstel voor een bijpassend kunstwerk.  Elfen-vleugels voor een sprookjesprinses. Blaaspijpen voor een stoere mannetje, Fantasie ragdoll's naaien voor een poppenkind. Hippe wandhangers weven voor je eigen kamer.  Kom maar op met je ideeėn, we maken er een feestje van.

IEDERE 1E ZONDAG VAN DE MAAND: KIT’S CLUB IN DE TROPEN

Iedere eerste zondagmiddag van de maand zorgt Twirre voor een ander creatief project in de KIT’s Club in De Tropen. Het restaurant achter het tropenmuseum. De ene keer passend bij de tijd van het jaar de andere keer gewoon omdat het gaaf is om te maken, maar altijd leuk voor zowel jongens als meisjes, en haalbaar voor alle leeftijden.

Kinderen kunnen gratis meedoen terwijl jij heerlijk  geniet van een zondagochtend ontbijtje, brunch of lunch. Pak dat krantje er nog maar eens bij of kijk elkaar weer eens diep in de ogen, terwijl Twirre zorgt dat de kinderen naar hartelust hun creativiteit kunnen loslaten op allerlei leuke activiteiten. Binnen is genoeg plek, maar met mooi weer gaan we lekker naar buiten.

Meedoen is gratis als je in de Tropen iets gebruikt. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Zeker zijn van een plekje voor je ontbijt, lunch of brunch in het restaurant? Reserveer dan je tafeltje door te bellen naar 020 568 2000 of stuur een berichtje naar info@amsterdamdetropen.nl.

Waar: cafe de Tropen, Linnaeusstraat 2.  Op de facebookpagina van De Tropen bij evenementen zie je wat er de eerst volgende zondag op het programma staat.

ARTCAMP - ARTZUID

Art Zuid organiseert tijdens de schoolvakanties 6 weken lang ARTZUID ARTCAMP. Dit kunstkamp is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Onder leiding van een educatie coördinator en een team van enthousiaste begeleiders gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. De kinderen doen veel inspiratie en ideeën op om zelf kunst te maken. We maken wandelingen, doen spelletjes, gaan naar de kinderboerderij en bezoeken bedrijfscollecties op de Zuidas.  

We werken met diverse materialen en technieken. De kinderen leren over vormen, contouren, kleuren, volumes en oppervlakten. Kortom we gaan er een leuke week van maken.

Op vrijdag 16 uur is de tentoonstelling van de kunstwerken die de kinderen de hele week hebben gemaakt. Ouders, familie en vrienden zijn dan van harte welkom!

Twirre leidt deze kampweken Boek nu via www.artzuid.nl/artcamp