Home » over » lessen

CRAFT LESSEN VOOR DESIGNERS, GEVORDERDEN, BEGINNERS EN KIDS.

Kom uit je hoofd en laat je handen eens lekker werken zonder leeghoofdig bezig te zijn.

Verdiep je in een nieuwe techniek en leer de bijpassende gereedschap en materialen kennen. Krijg de basisvaardigheden onder de knie, en de handelingen in je vingers. Denk na over kleuren en ontwerpen en ga aan de slag! 

Of dit nu je nieuwe passie wordt of niet. De meeste mensen gaan na zo’n les opgeladen en vol frisse ideeën naar huis. Zin om je ook eens een paar uur of een dag onder te dompelen in een techniek? Twirre geeft workshops en verdiepende lessen in Macramé, Weven of één  van de vele andere craft techniek. kom maar op met je vragen! 

CRAFT LESSEN VOOR KIDS

Ieder kind vind het leuk om met z’n handen te werken, en iets te maken. En als bonus ontwikkeld je ook nog even je fijne motoriek, leert beter kijken, je te concentreren en creatief te denken. Allemaal zaken waar je de rest van je leven iets aan hebt. Knutselen is voor alle leeftijden, alle werkstukken die ik met kinderen maak worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van het kind, zodat iedereen altijd trots en met een af product naar huis gaat.

KIT'S CLUB :               De Kit’s Club zondags in Restaurant de Tropen 

ARTCAMP                  In de vakantie's een week lang kunst met kids maken bij ART ZUID.

KNUTSELFEESTEN  Voor events in de studio of bij je thuis.

IEDERE 1E ZONDAG VAN DE MAAND: KIT’S CLUB IN DE TROPEN

Iedere eerste zondagmiddag van de maand zorgt Twirre voor een ander creatief project in de KIT’s Club in De Tropen. Het restaurant achter het tropenmuseum. De ene keer passend bij de tijd van het jaar de andere keer gewoon omdat het gaaf is om te maken, maar altijd leuk voor zowel jongens als meisjes, en haalbaar voor alle leeftijden.

Kinderen kunnen gratis meedoen terwijl jij heerlijk  geniet van een zondagochtend ontbijtje, brunch of lunch. Pak dat krantje er nog maar eens bij of kijk elkaar weer eens diep in de ogen, terwijl Twirre zorgt dat de kinderen naar hartelust hun creativiteit kunnen loslaten op allerlei leuke activiteiten. Binnen is genoeg plek, maar met mooi weer gaan we lekker naar buiten.

Meedoen is gratis als je in de Tropen iets gebruikt. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

Zeker zijn van een plekje voor je ontbijt, lunch of brunch in het restaurant? Reserveer dan je tafeltje door te bellen naar 020 568 2000 of stuur een berichtje naar info@amsterdamdetropen.nl.

Waar: cafe de Tropen, Linnaeusstraat 2.  Op de facebookpagina van De Tropen bij evenementen zie je wat er de eerst volgende zondag op het programma staat.

 

ARTCAMP - ARTZUID

Art Zuid organiseert tijdens de schoolvakanties 6 weken lang ARTZUID ARTCAMP. Dit kunstkamp is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Onder leiding van een educatie coördinator en een team van enthousiaste begeleiders gaan de kinderen 5 dagen lang aan de slag als echte kunstenaars en ontwikkelen zij hun creatieve vaardigheden. De kinderen doen veel inspiratie en ideeën op om zelf kunst te maken. We maken wandelingen, doen spelletjes, gaan naar de kinderboerderij en bezoeken bedrijfscollecties op de Zuidas.  

We werken met diverse materialen en technieken. De kinderen leren over vormen, contouren, kleuren, volumes en oppervlakten. Kortom we gaan er een leuke week van maken.

Op vrijdag 16 uur is de tentoonstelling van de kunstwerken die de kinderen de hele week hebben gemaakt. Ouders, familie en vrienden zijn dan van harte welkom!

Twirre leidt deze kampweken Boek nu via www.artzuid.nl/artcamp

 

KINDERFEESTJES

Heb jij ook zo'n knutselaar in huis, met een niet te stuiten creativiteit? Geef dan eens een echt creatief partijtje.

We bepalen samen het thema en afhankelijk van de leeftijd van de kinderen doe ik een voorstel voor een bijpassend kunstwerk.  

Elfenvleugels voor een sprookjesprinses. Blaaspijpen voor een stoere mannetje, Fantasie ragdoll's naaien voor een poppenkind. Hippe wandhangers weven voor je eigen kamer.  Kom maar op met je ideeėn, we maken er een feestje van.